23 maart 2012 - Benefietconcert tbv KWF Kankerbestrijding

 

Op vrijdagavond 23 maart wordt in de monumentale toren in Goedereede vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) een benefietconcert georganiseerd.

Je kunt in de bijzondere ambiance van de monumentale toren genieten van een zeer afwisselend programma, waarin diverse muziekstijlen ten gehore zullen worden gebracht. De organisatie heeft een aantal prominente muzikanten van eilandelijke bodem bereid gevonden om geheel belangeloos voor u te musiceren, te weten saxofoonkwartet BLAST en Marije Weenink op dwarsfluit.
Saxofoonkwartet BLAST bestaat uit vier saxofonisten van het bekende fanfare-orkest 'De Hoop' uit Stellendam. Cees Jongejan (sopraansax), Harmke Kik (altsax), Rabo collega Marion Pieterse (tenorsax) en Marieke van Ingen (baritonsax) spelen sinds 2009 samen. BLAST heeft een veelzijdig en breed repertoire, van klassiek tot swing.
 
Marije Weenink speelt sinds haar achtste jaar dwarsfluit. Zij heeft inmiddels vele prijzen gewonnen, waaronder het jeugdsolistenconcours en het Two2Team concours op ons eiland. Ook landelijk timmert zij inmiddels aardig aan de weg, met o.a. solo optredens bij Holland Symphonia en het winnen van prijzen op ondermeer het Prinses Christina concours.
Tijdens het Torenconcert zal zij op de piano worden begeleidt door haar vader, Anton Weenink, die op Goeree-Overflakkee zijn sporen heeft verdiend als organist.
   
De entree bedraagt E 12,50 per persoon. In deze prijs is tevens koffie/thee in de pauze inbegrepen ´┐Żn een glas wijn na afloop van het concert. Je kunt je aanmelden via torenconcert@hotmail.nl. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail. De entreeprijs kun je op 23 maart a.s. betalen.

Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede van het KWF kankerbestrijding. Inlichtingen bij Jan Verhage.